El Castell de Castalla. Arqueología, arquitectura e historia de una fortificación medieval de frontera, arriba a Castalla!

13 January, 2011

Bon dia!

Tres setmanes després de la seua presentació institucional en el MARQ (Museo Arqueològic Provincial d’Alacant), el llibre es donarà a conèixer a la gent de Castalla. Editat pel mateix MARQ, dins de la seua sèrie Maior, aquesta publicació és la síntesis de 25 anys de treballs encaminats a aconseguir la recuperació social de la nostra fortificació.

Ara és el moment de compartir els resultats d’aquest il·lusionant projecte patrimonial,  amb les castelludes i castelluts, en un acte que tindrà lloc el pròxim divendres 21 de gener a les 20:30 hores en l’Auditori.

A més, aprofitant la presentació del llibre, la Regidoria de Patrimoni, mitjançant el Servei Municipal de Patrimoni Cultural, ha organitzat un cicle de conferències on es donaran a conèixer actuacions consolidades, juntament amb altres noves dutes a terme en el castell. Aquestes tindran lloc a la Casa de Cultura els dies 28 de gener, 4, 11, 18 i 25 de febrer, i seran impartides per membres de l’equip d’investigació que treballa en la recuperació social del Castell de Castalla (teniu més informació en el cartell).

Ens veem a l’Auditori i a la Casa de Cultura!

Sobre l'autor ()

Els comentaris estan tancats.

Agenda

Patrimonio Cultural de Castalla
Dades de contacte 96 656 08 10 info@castalla.org
Xarxes socials