Sorteig!

1 February, 2012

Bon dia!

Per a celebrar que el bloc del Servei Municipal de Patrimoni Cultural ha superat la barrera dels 10.000 visitants i que moltes i molts ens seguiu de manera constant; realitzarem un sorteig de publicacions culturals entre les subscriptores i subscriptors del bloc. En aquest sentit es sortejaran 5 guies de visita del Castell de Castalla; 4 lots formats per les guies de visita del Castell de Castalla i les Actes del I Congrés d’Estudis de la Foia de Castalla; i un lot format la Guia de visita del Castell de Castalla, les Actes del I Congrés d’Estudis de la Foia de Castalla i el llibre El Castell de Castalla. Arqueología, arquitectura e historia de una fortificación de frontera. En definitiva, un bon conjunt de publicacions referides la història i patrimoni que vos ajudarà a conèixer millor el nostre municipi. El sorteig tindrà lloc el dissabte 24 de febrer, a les 11 del matí a la Biblioteca Municipal de Castalla. La mà innocent serà Sara Esteve, la nostra bibliotecària.

Totes les persones interessades a participar heu de fer el següent:

SUBSCRIPTORS: Envieu un correu a patrimoniocultural@castalla.org, amb la paraula SORTEIG com assumpte del correu. En el correu escriureu el vostre nom i cognoms, així com un número de telèfon, per a poder-vos localitzar-vos en cas d’haver aconseguit un dels premis. Una vegada confirmada la vostra subscripció rebreu un número per al sorteig.

 NO SUBSCRIPTORS:  En primer lloc vos heu de subscriure al bloc, LA SUBSCRIPCIÓ ÉS GRATUÏTA. Per a fer-ho sols cal escriure el vostre correu electrònic en l’apartat del bloc dedicat a les subscripcions. Aquest es troba en la barra lateral de la dreta, entre els apartats d’enllaços RSS i Twitter (làm. 1).

Làmina 1.

Una vegada subscrits, també enviareu un correu electrònic a patrimoniocultural@castalla.org. amb la paraula SORTEIG com assumpte del correu. En el correu escriureu el vostre nom i cognoms, així com un número de telèfon, per a poder-vos localitzar-vos en cas d’haver aconseguit un dels premis. Una vegada confirmada la vostra subscripció rebreu un número per al sorteig.

Sobre l'autor ()

Els comentaris estan tancats.

Agenda

Patrimonio Cultural de Castalla
Dades de contacte 96 656 08 10 info@castalla.org
Xarxes socials