Disponible on-line el seminari La guerra de la independència a les terres de la Foia de Castalla. Commemoració del 200 aniversari de les accions militars de Castalla (1812 i 1813-2012 i 2013)

18 marzo, 2015

Retro Flyer

Bon dia!

Com podeu llegir a l’encapçalament d’aquesta notícia, tenim una bona nova per a totes les persones interessades en la Història i, en especial, en la història de Castalla. Aquesta és la publicació completa del seminari La guerra de la independència a les terres de la Foia de Castalla. Commemoració del 200 aniversari de les accions militars de Castalla (1812 i 1813-2012 i 2013) –organitzat per l’Ajuntament de Castalla y la Universitat d’Alacant, amb la col·laboració de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert.

Per a difondre aquest esdeveniment –que va ser un èxit de participants i d’assistents, i un avanç espectacular per al coneixement de la història de Castalla–; s’ha optat, en lloc de suports tradicionals com el DVD, pel portal YouTube. D’aquesta manera, ens 3 vídeos en alta definició –amb una duració total de 6 hores i 23 minuts–, i amb un cost econòmic reduït, s’arribarà a un nombre de públic molt més gran i es podrà gaudir moltíssimes vegades del magisteri d’especialistes de primera línia, com els historiadors Emilio La Parra, Emilio de Diego, Lorenzo Hernández, Pedro Rújula o José Luis Arcón.

Aquesta tasca és una aportació més del treball que realitza el Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla per a gestionar i donar a investigar, conservar, restaurar i difondre el patrimoni cultural de la localitat. Un treball que dona resultats molt positius, encara que queda moltíssim per a fer, i que en aquesta ocasió ha contat amb el suport econòmic de la Regidoria de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Castalla, que ha financiat l’edició de les gravacions realitzades.

Esperem que els gaudiu:

Recordeu que podeu seguir tota la nostra activitat, així com descarregar publicacions gratuïtes en:  http://bit.ly/1Bx5kKn

Sobre el autor ()

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Patrimonio Cultural de Castalla
Datos de contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales